Sweet Me Biologisch Merk

Sweet Me

Wat onze producten zo bijzonder maakt? Liefde.
Ons ‘nu-niet-zo-geheim-meer’ ingrediënt waarmee we ieder product dé finishing touch geven.

Meet me

Natuurlijke producten

Sweet Me natuurlijk product

Bij Sweet Me werken we uitsluitend met biologisch geteelde ingrediënten. Puur. Lekker. Wij geloven namelijk dat als je goed zorgt voor de natuur, deze ook goed voor ons (en ons gezin) zal zorgen. Biologisch is een wettelijk beschermde term en omvat veel regeltjes. Dat is fijn, want dan weet je ook écht zeker dat je een biologisch product in huis haalt. Al onze producten voldoen aan de eisen van de Europese Unie en dragen daarom apetrots het Europees Biologisch Keurmerk.

Gezond biologisch drinken

gezondheid

Steeds meer mensen waarderen biologische producten en ervaren dat dit een goede bodem is voor een gezonde leefstijl. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun gezin. Omdat dit moois uit de natuur van zichzelf al prachtig is, voegen wij er bij Sweet Me geen vreemde stofjes aan toe. Al onze producten zijn daarom gegarandeerd vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Ook proberen we altijd zo min mogelijk suikers, zout en slechte vetten toe te voegen.

Schone handen

schone handjes

Zoals je wel ziet zijn de verpakkingen van de Sweet Me producten een beetje anders dan andere. Wij houden er niet zo van om standaard te zijn. Over de unieke verpakking is héél goed nagedacht. Voor alle Sweet Me producten is namelijk een slimme oplossing bedacht zodat alle handjes schoon blijven. Niet alleen de handjes trouwens hoor. Ook aanrecht, koelkast, fles, bekertje en bord plakken niet meer. En, last but not least: iedereen, van jong tot oud, kan zonder knoeien zelf aan de slag met het klaarmaken van hun boterhammetje en drinken.

Smaken diksap Sweet Me

Sweet Me smaken

Dat onze producten een aantrekkelijk uiterlijk hebben, dat weten we. Maar bij Sweet Me weten we ook dat de echte schoonheid toch nog altijd van binnen zit. Daarom besteden we veel aandacht aan het ontwikkelen van lekkere, vernieuwende smaken en wordt iedere receptuur getest tot wij vinden dat deze perfect is.

Enne, het vleugje liefde maakt het écht helemaal af!

Sweet Me hoe diksap wordt gemaakt

Oogst bij de boeren

Alle ingrediënten van onze Sweet Me producten worden met veel aandacht verzorgd bij verschillende biologische boeren bedrijven. Wat wij bij Sweet Me van belang vinden, is de openheid met de boer. We vinden het belangrijk een eerlijke prijs te betalen, zijn altijd op de hoogte waar onze producten vandaan komen en weten hoe de oogst is geweest.

Alle boeren telen hun producten biologisch. Dit betekent dat ze kritisch zijn en alleen de allerbeste ingrediënten selecteren. Je moet dus wel van hele goede huize komen, wil je in een Sweet Me product terecht komen!

Boer plukt Sweet Me appels

Appels worden Sweet Me diksap

In de fabriek

Als alle ingrediënten zorgvuldig zijn geselecteerd, zijn ze er klaar voor om te worden verwerkt tot een Sweet Me product. Alle fabrieken waar wij mee samenwerken zijn biologisch gecertificeerd en vinden biologisch, net als wij, erg belangrijk. In de fabrieken verwerken we de ingrediënten zo puur mogelijk. En dit proef je terug in het eindproduct.

Kwaliteit

Een hele belangrijke stap in de ontwikkeling van een nieuw product is de waarborging van de kwaliteit. Wij vinden het namelijk belangrijk om het moois uit de natuur ook op een mooie manier te presenteren aan onze gebruikers. Alles moet kloppen. Ieder ingrediënt en ieder proces wordt dan ook heel goed onder de loep genomen. Er wordt gecontroleerd of we aan de alle regels voldoen, of ieder ingrediënt van hoge kwaliteit is en of de fabrieken waar wij mee samen werken alles op orde hebben. Op die manier kunnen wij jou garanderen dat alle Sweet Me producten veilig en betrouwbaar zijn.

Sweet Me Natuurlijk product

Kinderen piknik met Sweet Me Diksap

Smaaktest

Producten die wij niet heerlijk vinden, komen niet in ons assortiment. We stellen strenge eisen aan onze smaak, omdat een goede smaak voor ons nu eenmaal het állerbelangrijkste is. Bij iedere receptuur die we bedenken roepen we ons smaakpanel bij een om hun ongezouten mening te geven. Hierbij letten we vooral op de smaak, maar ook op de geur, kleur, consistentie en het mondgevoel. Pas als iedereen het product perfect vindt, voegen wij het toe aan de Sweet Me familie.

11 appels 1 flesje diksap

Producten squeeze make drink me

Biologisch Diksap Sweet Me

Biologisch Diksap Sweet Me