Review: La vie de Mama

review La vie de Mama hertje diksap

Review: La vie de Mama

Al van jongs af aan geef ik mijn kinderen voornamelijk water of thee te drinken. Limonade mogen ze van mij eens per dag, meer dan dat vind ik onnodig, vooral als je ziet hoeveel suiker er in limonade zit. Sapjes of frisdrank krijgen ze thuis eigenlijk helemaal niet.

Diksap vs Limonade

Ik vind niet dat ik overdreven streng ben, maar ik vind zoveel suiker echt niet nodig en het is ook nog eens heel slecht voor hun tandjes. Samuel vind water of melk overigens veel lekkerder dan limonade. Als ze dan limonade krijgen vraagt hij ook vaak om Diksap. Diksap vind ik ook iets geschikter om te geven. Hier zit namelijk veel minder suiker in dan in limonadesiroop. De lijst met ingrediënten van Diksap is een stuk korter dan die van limonade. Kun je nagaan wat een troep het eigenlijk is. Aangezien wij twee diksap fans hier in huis hebben, was ik erg enthousiast toen ik een mail ontving van Sweet me, met de vraag of ik hun nieuw ontwikkelde diksappen wilde uittesten.

Sweet me is een biologische diksap in een handige knijpfles met anti-knoeidop. Door de anti-knoeidop het je geen geknoei en geplak meer en je hebt meteen de juiste dosering. Tobias kan nu zelf zijn diksap maken!

Sweet Me diksap

Biologische Sweet Me diksap is er in 6 verschillende smaken:

  • Appel;
  • Appel, mango en passievrucht;
  • Appel en witte druif;
  • Appel en zwarte bes;
  • Appel en aardbei;
  • Appel en ananas.

Helemaal goedgekeurd!

Wij mochten de smaken Appel, mango en passievrucht en Appel uittesten. Deze liggen in het schap bij de Jumbo. Tobias vond vooral het zelf maken erg interessant. Meteen nadat ik foto’s van het pakketje had gemaakt wilde hij het uittesten. De mannen kozen eerst voor de veilige weg, de smaak appel. Appel viel goed in de smaak! Eigenlijk drinken ze altijd diksap met de smaak van appel, dus deze vonden ze niet zo heel erg spannend. De dag erna wilden ze de andere smaak wel eens proberen. Ik was benieuwd of ze deze nog zo lekker zouden vinden. Er werd even vertwijfeld gekeken (wat proef ik nu precies?) maar daarna werd hij helemaal goedgekeurd!

Sweet Me diksappen zijn verkrijgbaar bij de Jumbo of via de Jumbo website.

Benieuwd naar het originele bericht? Klik hier.