Review: Culime.nl

Review culime.nl

Review: Culime.nl

Kennen jullie Sweet Me al? Ze verkopen tegenwoordig (bij de Jumbo supermarkten) heerlijke biologische diksap. Ik heb laatst zelf een pakketje thuis gestuurd gekregen en ik werd er zelf net zo enthousiast van als de kindjes want je kan het ook zelf gebruiken door je eten. Het is dus meer dan alleen een diksap voor kinderen!

Ik heb Sweet Me zelf al een paar keer ‘s ochtends door mijn havermout en bakje Griekse yoghurt gedaan en het is écht heerlijk! Normaal doe ik er meestal wat honing doorheen om het iets zoeter te maken, maar nu doe ik mijn ontbijtjes dus op smaak brengen met een beetje sap van Sweet Me. Op de website van Sweet Me staan ook leuke recepten van bijvoorbeeld appelflappen en kindertiramisu. Ideaal toch dat je dit hiervoor ook kan gebruiken?

Sweet Me bestaat uit 100% fruit en werkt alleen met biologische ingrediënten en is dus zonder toegevoegde suikers. In 1 flesje zit bijvoorbeeld minimaal 12 appels. Ook hebben ze er aan gedacht om handige kidsproof verpakkingen te maken, gegarandeerd geen geknoei door de handige knijpfles die er ook nog leuk uit zien.

Benieuwd naar het originele bericht? Klik hier.