Contact Sweet me

Contact

Veelgestelde vragen

Waar zijn de Sweet Me diksappen verkrijgbaar? Kan ik ze ook online bestellen?

De Sweet Me diksap Appel en de Sweet Me diksap Mango & Passievrucht zijn te koop bij de grotere Jumbowinkels. Ook kun je ze gemakkelijk online bestellen via de jumbo-app en op jumbo.com. Je kan ze dan laten thuisbezorgen of ophalen op een Pick Up Point.

Wat is het verschil tussen diksap en limonadesiroop?

Het grootste verschil tussen diksap en limonadesiroop zijn de hoeveelheid ingrediënten. Van diksap is het lijstje aan ingrediënten kort, maar ook heel krachtig: 100% fruit. Diksap is, zoals het woord zelf al verklapt, ingedikt sap van fruit. Limonadesiroop bevat vaak toegevoegd suiker, zoetstoffen, conserveringsmiddelen, voedingszuren, water en aroma’s.

Waarom zit er suiker in de Sweet Me diksap?

Sweet Me diksap bestaat uit 100% biologisch geteeld fruit. In dit fruit zitten natuurlijke fruitsuikers. In tegenstelling tot limonadesiropen bevat Sweet Me diksap geen toegevoegde suikers.

Met hoeveel water moet ik Sweet Me diksap aanlengen?

Uiteraard kan je Sweet Me diksap klaarmaken zoals jij dat lekker vindt. Er zijn geen standaard richtlijnen, maar wij adviseren om 1 deel Sweet Me diksap aan te lengen met 8 delen water. Voor de hele kleintjes kan je 12 delen water aanhouden.

Hoe moet Sweet Me diksap bewaard worden en hoe lang is het houdbaar?

De houdbaarheidsdatum van ongeopende flesjes Sweet Me diksap vind je op de dop. Wij adviseren om de flesjes donker en koel te bewaren. Na openen moeten de flesjes Sweet Me diksap worden bewaard in de koelkast. Sweet Me diksap is na openen beperkt houdbaar.

Heb je nog een andere vraag of opmerking? Of een heel gaaf nieuw productidee? Vul dan even het contactformulier in. 


Neem contact op


    Contact Diksap Sweet Me